متن آهنگ | وی بلاگ
متن آهنگ , تکست آهنگ ,لیریک آهنگ, متن رپ,تکست رپ,لیریک رپ,ورس رپ,متن آهنگ های هیپ هاپ,تکست آهنگ های هیپ هاپ,والپیپر خوانندگان ایرانی,نقد و بررسی آهنگ های رپ

چگونه از عضوشدن ناخواسته در گروه‌های تلگرامی پیشگیری کنیم • فارسی ها


امروز در مجله آنلاین وی بلاگبا مطلب” چگونه از عضوشدن ناخواسته در گروه‌های تلگرامی پیشگیری کنیم ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

یکی از ویژگی‌های بارز و محبوب تلگرام، وجود کانال‌ها و گروه‌های تلگرامی است اما وقتی بدون اجازه شما، به این گروه‌ها و کانال‌ها اضافه می‌شوید، می‌تواند کمی آزاردهنده باشد.

درصورتی‌ که بدون آگاهی خودتان،‌ در گروه‌های تلگرامی اضافه می‌شوید، می‌توانید این امکان را در تنظیمات گوشی خود اصلاح کنید.

به گزارش فارسیها به نقل از ایتنا ، گروه‌ها و کانال‌های تلگرامی، یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی هستند که در این پیام‌رسان وجود دارند و درواقع زمانی که تلگرام یک پیام‌رسان ساده بود، با اضافه کردن قابلیت‌هایی از جمله گروه‌هایی با تعداد اعضای بالا و کانال‌هایی که امکان انتشار یک‌طرفه مطلب را داشت، توانست توجه کاربران را به خود جلب کند.

اما در حالی که قابلیت گروه و کانال تلگرام زمانی‌که بخواهید از اطلاعات خاصی مطلع شوید و یا با دوستانتان در ارتباط باشید، سودمند محسوب می‌شود، درصورتی‌که به گروه‌ها و کانال‌های ناشناخته‌ای که علاقه‌ای به مطالب آن‌ها ندارید، اضافه شوید، موضوع عوض می‌شود و بیش‌تر نقش مزاحمت را برای شما دارد؛ اگر ندانید چه کسی شما را به گروه اضافه کرده هم شاید این موضوع آزاردهنده‌تر باشد.

اگرچه تلگرام این قابلیت را برای افراد قرار داده که بدون اجازه، دوستان و آشنایانشان و کسانی که شماره و آی‌دی تلگرامی آن‌ها را دارند، به گروه‌ها و کانال‌ها اضافه کنند و فردی که به گروه اضافه شده حتی از این‌که چه کسی این کار را انجام داده، اطلاعی پیدا نمی‌کند، اما در مقابل راه جلوگیری از اضافه شدن بدون آگاهی کاربر را هم نشان داده است.

برای این کار، لازم است وارد تنظیمات تلگرام در گوشی خود (اندرویدی یا آی‌اواس) شوید. پس از آن وارد بخش امنیت و حریم خصوصی (Privacy and Security) شده و گزینه گروه‌ها و کانال‌ها (Groups & Channels) را انتخاب کنید.

Privacy and Security
Privacy and Security

از این بخش می‌توانید انتخاب کنید که چه کسانی می‌توانند شما را به گروه‌ها اضافه کنند، تمامی افراد، مخاطبانتان و یا گزینه هیچ‌کس را انتخاب کنید که در آن صورت بدون آگاهی شما، امکان اضافه شدنتان به هیچ کانال و گروهی وجود ندارد.

Groups & Channels
Groups & Channels
همچنین می‌توانید از بخش Never Allow، انتخاب کنید که برخی از افراد هیچ‌وقت نتوانند شما را به گروه یا کانالی اضافه کنند.
اشترک در گوگل اشترک در گوگل پلاس اشترک در استامبل آپن دیگ اشترک در کلوب اشترک در فیس نما اشترک در تویتر اشترک در فیسبوک

مطالب مرتبط

    [related_post id="1682"]

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.
http://www.20script.ir