متن آهنگ | وی بلاگ
متن آهنگ , تکست آهنگ ,لیریک آهنگ, متن رپ,تکست رپ,لیریک رپ,ورس رپ,متن آهنگ های هیپ هاپ,تکست آهنگ های هیپ هاپ,والپیپر خوانندگان ایرانی,نقد و بررسی آهنگ های رپ

طرز تهیه فسنجون مجلسی | مواد لازم و نحوه پخت این غذای ایرانی


طرز تهیه فسنجون مجلسی

هم اکنون در مجله آنلاین وی بلاگ با عنوان طرز تهیه فسنجون مجلسی در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

فسنجون یکی از غذاهای ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد . این غذا نوعی خورش است و با برنج سرو می شود .

در این مطلب در مورد طرز تهیه این غذای خوشمزه برای شما عزیزان ارائه می دهیم .

مواد لازم :

گردوی آسیاب شده : نیم کیلو

آب انار : یک دوم پیمانه

رب انار : یک قاشق غذا خوری

سینه مرغ : ۲عدد

زردچوبه : به مقدار لازم

نمک : به مقدار لازم

زعفران دم کرده : به مقدار لازم

پیاز : دو عدد متوسط

شکر : به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا پیازهایمان را رنده می کنیم و در روغن تفت می دهیم سپس زردچوبه را به آن اضافه می کنیم .

در مرحله بعد مرغ ها را در قابلمه ریخته و تفت می دهیم

سپس گردوی آسیاب شده را به آن اضافه می کنیم و مقداری آب را در آن می ریزیم .

در مرحله بعد بعد از ده دقیقه آب انار و رب انار را اضافه می کنیم و برای چاشنی آن می تواند مقداری شکر

را به آن اضافه کنید . زیر گاز را کم کرده و بگذارید خوب بپزد در آخرین مرحله زعفران دم کرده

را اضافه می کنید و کمی نمک بزنید سپس بگذارید چند غل بزند .

مدتی را به خورش زمان بدهید تا خوب جا بسفتد و گوشت آن خوب بپزد .

خورش شما آماده شده است و می توانید نوش جان کنید .

نکته : ریختن شکر در این خورش حتمی نیست و این بستگی به ذائقه شما عزیزان دارد

و می تواند شکر را به میزان دلخواه بریزید  و یا حتی می توانید شکر را نریخته و یک خورش

ترش مزه داشته باشید . ریختن آن الزامی نیست .

طرز تهیه خورش فسنجان

طرز تهیه فسنجون مجلسی

طرز تهیه فسنجون مجلسی 

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

اشترک در گوگل اشترک در گوگل پلاس اشترک در استامبل آپن دیگ اشترک در کلوب اشترک در فیس نما اشترک در تویتر اشترک در فیسبوک

مطالب مرتبط

    [related_post id="705"]

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.
http://www.20script.ir